Brandtex

Brandtex
Brandtex A/S blev grundlagt i 1935 og er dermed en af Danmarks ældste og mest erfarne modebrands.Brandtex er et moderigtigt og meget anerkendt tøjmærke, der sælges i mere end 2000 butikker over hele verden.

Mærket har fulgt modens tendenser i generationer og i de senere år har Brandtex været markedsleder inden for sit segment for kvinder over 40 år. Brandtex er kendt for at producere tøj til kvinder i høj kvalitet, der er skræddersyet til den modne kvinde krop, til konkurrencedygtige priser.Brandtex fejrer den modne kvinde, der elsker friske farver og som klæder sig elegant og feminint hver dag. Alle vores produkter er skabt med stort fokus på pasform og komfort, og med tanke på hvordan den kvindelige krop ændrer sig med alderen. Kollektionerne har et stilfuldt og tidløst look.

De enkelte designs laves i mange farver og kvaliteter, hvilket gør det nemt at finde netop de styles, du kan lide.Vores mål er at designe tøj, der kan øge kvinders selvtillid og få dem til at føle sig godt tilpas. Vores passion er at se glade kunder i vores unikke pasform, som sidder præcis som det skal.Brandtex er en del af BTX Group, som er et af de mest succesrige tøjfirmaer i Europa.
< 1 2 3 >