Love & divine

Love & divine
Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch - men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.

Love & Divine mission´s er derfor meget enkel: Love & Divine ønsker, at deres styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til humør og anledning - på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet.Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends. Ny inspiration.

Nye kollektioner. Love & Divine ønsker, et legesygt univers - hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil. Den danske og skandinaviske arv er kernen i deres designs, ikke nødvendigvis altid som en klar inspiration - men det nordiske touch er altid med i detaljen.

For Love & Divine handler det om mode til tiden. Love & Divine tror ikke på standard kollektioner - Love & Divine tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt.