MOLLY JO

MOLLY JO
Molly Jo henvender sig til den feminine kvinde, der efterspørger mode til festlige anledninger. Udtrykket er klassisk men med en cool og chic kant. Det er til kvinden, der søger lækre fashion items til forskellige anledninger. Hun foretrækker et feminint udtryk, som hun kan style og give et personligt twist.

Desuden prioriterer hun pasformen meget højt - tøjet skal både fremhæve hendes smukke former og føles behageligt at have på. Feminine kjoler og trendy modeMolly Jo kvinden lever et udadvendt og socialt liv og har derfor et stort behov for feminine kjoler og trendy mode til forskellige festlige anledninger.

Hun foretrækker mode, der har finurlige detaljer, feminine snit og er klassiske, men som hun kan style, så udtrykket får et unikt twist. Modebrandet leverer smuk mode, der følger tidens trends. Molly Jo laver ekspreskollektioner, hvilket betyder, at tøjet produceres kort tid efter, de er designet - dermed finder du altid nogle af de mest sæsonaktuelle og trendy styles i modebrandets kollektioner.


I kollektionerne finder du både feminine kjoler, cocktailkjoler, kjoler til alle årstider, den lille sorte, bukser til kvinder, korte jakker og anden trendy mode til kvinder.Du finder desuden et lille udvalg af plus size dametøj, da enkelte styles fås helt op til størrelse 52.