LauRie - LauRie Bukser tre størrelser i én
  • LauRie - LauRie Bukser tre størrelser i én
  • LauRie - LauRie Bukser tre størrelser i én
  • LauRie - LauRie Bukser tre størrelser i én

LauRie Bukser tre størrelser i én

100449 SERENE REGULAR ML Bukse

LauRie

DKK 799,00 DKK 639,20
På lager
Skønne bukser fra LauRie. Bukserne i en let high stretch denim kvalitet, der grundet materialekompositionen tilpasser sig din krop. Med Serene får du nemlig tre størrelser i én og samme buks, for måske er du en 40 om mandagen og en 42 om torsdagen? Serene er produceret i en blanding af genanvendt polyester, økologisk bomuld og har et højt indhold af elastan som er med til at give bukserne deres strækbarhed og sikrer dig optimal komfort. Serene er til alle månedens dage og alle de kvinder, du er – uanset hvor du befinder dig i livet.

Kvalitet: STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en af verdens mest kendte og kritiske sundhedscertificeringer inden for tekstiler. Vi er derfor stolte af, at LAURIE i 2016 blev STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret som det første kvindelige modebrand i Danmark. Med denne certificering er du som forbruger sikret at dit LAURIE-tøj er testet fri for sundhedsskadelige stoffer, som kan være allergi- og/eller kræftfremkaldende.

Vi har fri fragt ved online køb på over 499,95 (til pakkeshop) og altid GRATIS ombytning, eller du kan bytte/returnere i en af vores fysiske butikker.

Andre købte også